събота, 31 октомври 2009 г.

Богатство


Да не се влияеш от никого, да не си длъжен никому, и да не позволяваш нищо да те притеснява - това е да си богат човек.

сряда, 28 октомври 2009 г.

Ако обичаш нещо, пусни го на свобода.
Ако се върне, ще бъде твое завинаги.

Ако ли не, никога не е било твое.

вторник, 27 октомври 2009 г.

понеделник, 26 октомври 2009 г.

За света около и в мен

Здравейте, това е моят първи опит за летене. Искам да разкажа малко повече за себе си. 

На 35 г. съм и имам съпруг и три прекрасни дъщери. Незная дали автоматично влизам в представите ви, като домакиня и майка, или просто ще се оставите да си изградите образа за мен бавно от разказите ми. 

Нещата с които обичам да се занимавам са много, също така и тези с които обичам да си губя времето. Но най-същественото е, че постоянно мисля какво другите правят в този момент и дали и те извършват нещата по този начин. 

Приятелите ми, казват за мен че съм непоправим оптимист. Други смятат, че говоря прекалено много и бързо. Естественно, като всяка една жена мисля, че това е нормално. 

Обичам да съм сред приятели и да разговаряме за същината на нещата в живота и за хората. За чувствата и за това, кое ни кара да се чувстваме по определен начин. 

Странно е, че сега много трудно ми идва на мисъл какво и как да напиша. Докато преди години всичко извираше толкова лесно. Когато бях на 16 г. се смятах за много мъдра. Не зная защо, но се опреличавах в размислите си като една 32 г. жена. Може би съм имала основание за това. Но на един по-късен етап от моя живот, започнах да гледам на него ( живота ), не толкова сериозно, но не и толкова повърхностно.

И понеже казах, че това е моят първи опит в блогирането, сега ще спра за да събера мислите си за втората публикация.